Naar hoofdinhoud
SamenSterker

SamenSterker

Alles voor een goed leven in een betrokken buurt.

Doe ook mee, vraag een uitnodiging aan!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goed leven leidt in een betrokken buurt en naar eigen kunnen meedoet. Draagt jouw organisatie daaraan bij en heb je een landelijke dekking? Vraag dan een uitnodiging aan en bereik actieve inwoners in Nederland met jouw unieke aanbod. Aanbieders van apps en online diensten zijn uitgesloten van deelname.
Bereik actieve inwoners
Samen Sterker is een platform voor landelijk werkende stichtingen of verenigingen met diensten waarmee mensen een goed leven kunnen leiden in hun eigen buurt. Jouw persoonlijke verhalen over het effect van je diensten verschijnen automatisch op alle bij ons aangesloten inwonersplatformen: zo bereik je dus heel makkelijk actieve en betrokken inwoners.

Berichten

Deel inspirerende verhalen met actieve inwoners over hoe mensen blij worden van jouw producten of diensten.

Projecten

Praat mee over belangrijke onderwerpen.

Redacteuren

Leer andere aanbieders kennen en meld je aan!

Pagina's

Maak je eigen bedrijfspagina met jouw unieke aanbod, contactgegevens en verhalen van tevreden gebruikers.
mijnbuurtje.nl streeft naar een Nederland met betrokken buurten waar iedereen naar vermogen bijdraagt en via een gedragen online platform elkaar en alle dingen vindt. Voor een goed leven in de eigen buurt. Meer weten? Bezoek mijnbuurtje.nl voor meer info.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.