Naar hoofdinhoud
SamenSterker

SamenSterker

Alles voor een goed leven in een betrokken buurt.

Doe ook mee, vraag een uitnodiging aan!

Vertel wat meer over jezelf en waarom je deel wil zijn van deze community.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk een goed leven leidt in een betrokken buurt en naar vermogen meedoet. Draagt jouw organisatie daaraan bij? Vraag dan een uitnodiging aan en bereik actieve inwoners in Nederland met jouw unieke aanbod. Aanbieders van apps en internetdiensten zijn uitgesloten van deelname.
Bereik actieve inwoners
Samen Sterker is een platform speciaal voor aanbieders van diensten waarmee mensen een goed leven leiden in hun eigen buurt. Jouw verhalen en berichten over je eigen aanbod of dienst verschijnen automatisch op alle aangesloten online inwonersplatformen: zo bereik je dus heel makkelijk actieve en betrokken inwoners.

Verhalen

Deel inspirerende verhalen met actieve inwoners over hoe mensen blij worden van jouw producten of diensten.

Pagina's

Maak je eigen bedrijfspagina met jouw unieke aanbod, contactgegevens en verhalen van tevreden gebruikers.
mijnbuurtje.nl streeft naar een Nederland met betrokken buurten waar iedereen naar vermogen bijdraagt en via een gedragen online platform elkaar en alle dingen vindt. Voor een goed leven in de eigen buurt. Meer weten? Bezoek mijnbuurtje.nl voor meer info.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.